Ancient. Wisdom essential oil. 10 ml. Vælg mellem 6 varianter.

59,00 DKK

Lækre olier til aromaterapi.

Du kan tage et afslappende bad med denne olie, placere et par dråber olie på dine fødder eller dine håndflader eller bruge oliebrændere til at sprede olie i hele rummet. Ryst godt og påfør et par dråber på håndled eller nakke efter ønske. Da denne produktserie er lavet af rene æteriske olieblandinger til dem med følsom hud, anbefaler vi at fortyndes med en basisolie hvis det skal bruges direkte på huden.

Vælg mellem 6 varianter.

Simmus : Simmus Oil er en fantastisk blanding af rene æteriske olier, der hjælper med at lindre symptomerne på forkølelse og tilstoppede næser. Blandet med appelsin, pebermynte, tea tree, eukalyptus, kamfer og geranium æteriske olier.

Sensual : En ren blanding af Patchouli, Juniper Berry og Ylang Ylang vil hjælpe dig med at booste din libido. Ylang Ylang er meget brugt som et afrodisiakum i aromaterapiverdenen.

Less stress : En gang imellem, når livet er lidt hårdt, bør du prøve Less Stress Essential Oil Blend. Denne blanding indeholder Clary Sage, Citron og Lavendel, som hjælper med at slappe af sind og krop og giver en følelse af velvære. 

Relaxing : Denne blanding indeholder lavendel og mandarin, som hjælper med at slappe af sind og krop og giver en følelse af velvære. Lavendel er til stress og irritabilitet, mens mandarin nærer nervesystemet og hjælper med at reducere følelsen af udmattelse.

Happiness : Denne blanding af bergamot, ylang ylang og grapefrugt er kendt for at løfte humøret. Kan også tjene som et afrodisiakum. 

Respira facil/Breathe easy : Denne skønne essentielle blanding har en forfriskende og rensende blanding af Eucalyptus, Ravensara og Pebermynte, der letter vejrtrækningen efter udsættelse for trafikforurening og støv osv. Inhaler et par dråber på en serviet for hurtig lindring eller brug i oliebrændere.

Energise : Vores førsteklasses essentielle blanding har en vidunderligt stimulerende og forfriskende blanding af pebermynte, røgelse og citron, der genopliver energiniveauet i løbet af en hektisk dag. Vær opmærksom og bekæmp træthed, mens du kører, ved at lægge et par dråber på en serviet.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: